ВДЪХНОВЯВАМЕ ЖЕНИТЕ В ЦЯЛ СВЯТ С ДОСТЪПНА, КАЧЕСТВЕНА МОДА

Бизнес Модел

our-business-model

Четирите услуги, които предлагаме – концепция, дизайн, производство и дистрибуция – се опират на няколко основни принципа: качество, прозрачност и честност. Окото ни към детайла допринася за отличното ниво на услугите ни.

Компанията

Royal Textile Development е фирма за дизайн и производство на модни дрехи. Компанията е създадена в България от белгийски основатели.
В момента предалагаме 3 основни марки: Dream Catcher, Liberty Garden и Edoné, но планираме в близко бъдеще да добавим нови имена към този списък.

Екип

Основателите на компанията имат зад гърба си десетилетия успешен опит в B2B модната индустрия. Екипът в България се управлява от местен изпълнителен директор и включва дизайнери, продуктови мениджъри и маркетинг специалисти.

our-values

Ценности

Създадохме Royal Textile Development с една фундаментална цел: да вдъхновим жените по света чрез достъпна, качествена мода. Успехът ни е задвижван от страстта ни към модата, от креативността и любопитството ни, но и от отдадената ни работа, вниманието към клиента и стремежа ни към съвършенство.